Djur och natur

Dagen började med ett besök av den här sötnosen.Den fortsatte med ogräsrensning och bärplockning och så småningom så var det dags att testa ett nytt äppelrecept. För gott om äpplen det har vi verkligen. Idag testade jag att smörsteka dem och sedan toppa dem med; havregryn, socker, sirap och kanel. Det var riktigt gott tillsammans med vaniljglass och vaniljvisp. Vi hann med en utflykt ut i skogen också. Till kungsbygget, för att både åka rodel och zipline. Jag är så glad att jag både vågade och att jag överlevde. 

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Vilka hallon!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s