Idag gick allt i 110

Jag fick lite smått panik igår kväll då jag upptäckte att jag på bara 4,5 månader använt upp alla GB som ingick i gratisversionen av WordPress, som min blog ligger på. Vilket innebar att jag inte kunde lägga upp en enda bild till och det kändes trist. Jag tycker att det här är kul. Efter lite funderande och olika tips på lösning så kom jag fram till att jag skulle uppgradera till en betal-version. Det roliga var att det ingick en domän. Så nu ”äger” jag flitigaliza.com!

Nu har jag en större möjlighet att fixa med utseendet på bloggen och den bör vara lite lättare att hitta. Jag har däremot inte tid att hotta upp den varken idag eller i helgen, men nästa vecka kanske.

Idag efter jobb har jag hunnit; dammsuga, hämta barn från träningar på två olika orter, tvättat, klippt gräset, vattnat och bakat en broccolipaj som vi (bland en massa mer) ska äta i morgon då huset fylls av några av mina underbara barndomskompisar med familjer. I morgon blir vi 13 pers och i övermorgon 17. Den här helgen ser jag verkligen fram emot. 

Jag är redo!

Ok det är inte jättebra att göra allt på en gång. Jag hade lite bråttom när pajen nästan var klar och jag kom på att dra in grillen i garaget. Den tippade. Skit också! Bokstavligt talat.

2 kommentarer Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Heja dig Liza! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s