Åh vad tråkigt det är att vänta

Jag har faktiskt väntat länge på den här kvällen. Till och med längre än på att de här citronerna ska bli gula. Snart är det kväll! Men om de här någonsin kommer att skifta om till gult har jag faktiskt svårt att tro. Det jag vill är att alla ska komma, då jag för tillfället  känner mig som ett övervänt barn som sitter på bron och håller utkik. För den förste bör anlända snart…Jag får väl passa på att njuta av de här vackra blommorna under tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s