Ett år kvar till nästa gång 

Men hur fort kan en helg gå? Den här tar pris i snabbhet och varför den gör det är nog för att vi haft en helt fantastisk sådan. 

Det finns inte mycket som slår en fredagkväll med vänner och familj, en lördag i september som bjuder på strålande sol och värme och ännu fler kompisar, och en söndag som startar med hotellfrukost och ett dopp i en varm pool.

Vi brukar träffas en gång per år för en spa-vistelse, men i år så ändrade vi upplägget. Vi tyckte helt enkelt att männen och barnen skulle få lyxa med oss också. 

Huset fylldes på allt eftersom i fredags vilket resulterade i att det tillslut var barn och vuxna i varje vrå. Efter lite växthushäng så upptäckte vi att fyra av barnen som skulle sovit i grannarnas stuga låg i vårt hus i stället. Finns det hjärterum så finns det stjärterum och JA vi fick plats 13 pers i vårt hus.

Vi har vädergudarna att tacka. Lördagen började med att de hurtiga var ute och sprang, de mellanhurtiga drog i väg på en golfrunda och att jag (den icke hurtiga) dukade fram en riktig go-frukost.

Efter frukosten var det dags för en promenad till stranden. Ungarna hade lite svårt att bestämma sig för vilken typ av rullredskap de skulle ta och efter mycket om och men så plockades en cykel och fem sparkcyklar fram. Vi hann tyvärr inte längre än tio meter från vår tomt innan den yngsta gjorde en riktig vurpa på asfalten. Det resulterade tyvärr i fem timmar på akuten och en gipsad arm, men vilken tapper tjej hon höll uppe humöret hela eftermiddag/kvällen. Sicken solstråle.  

Vi andra fortsatte som planerat och plockade inte bara snäckor utan hann köpa mer godis än vad som var nödvändigt. 

Vi kom hem efter promenaden till en tänd grill och ännu fler kompisar!! Det var så varmt så att lunchen fick intas på trallen på baksidan i skuggan. Helt sjukt! Den 10 september.

Så visst var det naturligt att plocka ihop både strandväskan och kylväskan med bubblor till både vuxna och barn för att bege sig till det mer barnvänliga hotellet i Båstad än vad vi är vana vid under våra spa resor. 

Gisses vad mysigt det var. Trist bara att inte alla kunde komma och att det är ett helt år kvar till nästa årliga spa helg… 

Vem vet, då kanske den här sötnosen hunnit växa i morgonrocken.  När de här blommorna blommar igen. Då är det dags. Männen och barnen skötte sig så bra så de blir nog med medbjudna nästa gång också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s