Johoda det blev en äppelpaj

Jag kom faktiskt ihåg att köpa marsansås idag på lunchen. Nog för att jag fick leta igenom hela butiken för att hitta paketet, men det var det värt då jag såg dotterns leende då jag kom hem. Hon fick förstås göra såsen och jag stog för paj-baket.

Mumsigt!Mannen har helt klart dragit sitt strå till trädgården. Jag hade sönder munstycket till vattenslangen igår och då jag kom hem idag hade han inte bara; dammsugit, tvättat, vikt tvätt och lagat mat, utan även  köpt ett nytt så att jag kunde vattna vidare.Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s