Med barn kommer föräldramöten och med trädgård harmoni

OMG nu är jag och mannen helt slut. Det finns uppenbarligen dom som fullkomligt älskar föräldramöten. Eller så handlar det bara om att de har en förkärlek till att göra livet surt för andra föräldrar,  för lärarna och även för rektorn. 

Varför envisas vissa med att tjata om sina egna barn? Det hör inte hemma på ett föräldramöte. Det finns tillfällen att prata om dem. Det kallas för utvecklingssamtal! 

Jag hann springa till trädgårdslandet för att kolla läget då jag kom hem från jobbet. Bara för att suga i mig så mycket energi jag bara kunde. För jag visste vad som skulle komma. Jag slängde i mig middagen och kastade mig in i bilen för att skynda mig till skolan. 

Vi brukar turas om, men i år hade vi bestämt oss för att täcka upp båda barnens klasser. Det var lättare då de gick i samma klass. Ibland (eller faktiskt jämt) så är det himla praktiskt med endast ett kalender år mellan dem.

Nu är vi hur som helst äntligen hemma igen efter det årliga mötet. Tyvärr så har solen gått ner, men jag vet att imorgon; då är det fredag och då ska jag njuta av vår härliga trädgård. För med trädgård medföljer harmoni, familj och kärlek och det gillar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s