Pool eller inte pool?!

Vi fick hem ett reklamblad häromdagen (givetvis för att jag tidigare beställt en katalog från Folkpool) där det stod att de hade specialerbjudanden i helgen. Vi kunde därför inte låta bli att åka till Halmstad för ett besök. 

Jag är glad att jag är uppväxt med pool och vet vad det innebär för jobb så att ”man” inte känner sig lurad efteråt, för det innebär verkligen en hel del arbete.  

Nu har vi suttit ner och berättat vad vi vill ha och inte ha och kommer om ett par veckor?? (Antingen för att de har högsäsong, krångliga offerter eller så är de sjukt ineffektiva) att skicka ett pris på poolen.

Vi ska givetvis kolla in en annan leverantör också, samt bestämma oss för om vi överhuvudtaget orkar med en. 

Om vi ska ha en till nästa säsong så vill jag i alla fall börja gräva så snart som möjligt så att jag kan så gräs så snart som möjligt och plantera växter och träd runtomkring den direkt till våren så att det blir fint redan första sommaren. ATT jag har skissat idag. Och ATT vi har mätt. Den ska definitivt placeras på framsidan OM det blir en för jag är så nöjd med växthuset och trädgårdslandet på baksidan så där fixar vi inte mer… Inte för stunden i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s