Många skratt och knappt en lugn stund

Det här har jag förtjänat… att sitta i växthuset, måla naglarna och lyssna på musik.

Idag har det varit fullt upp, eller nästan i alla fall. Den startade lugnt med en katt i knäet, en kopp kaffe och en film. Hela familjen hade redan stuckit åt tre olika håll och klockan var strax efter nio. 

Men efter det har jag inte haft tid att sitta ner. Inte förrän nu. Huset har varit fullt precis hela dagen av en massa härliga barn och barn de är verkligen inte tysta. Hungriga är de också. Vi hade ett gäng till lunch, samma skara till mellis som idag bestod av 1,5 sats kladdkaka. Gisses de måste slagit världsrekord.. De fick i sig hela på ca tio minuter. 
Till middag så blev vi sju pers och på bordet serverades det grillat. 

Barnen har forfarande energi och det är full fart runt huset som gäller och sen ska två av dem sova över. Eller tre, jag har tappat räkningen. För det är klart de ska passa på att njuta då skolan är stängd i morgon.Själv har jag gömt mig i växthuset en liten stund. För det har jag förtjänat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s