Nu behövs det färg!

Dagarna blir kortare och kortare. Inte tidsmässigt men helt klart ljusmässigt. 

För att hinna njuta av de sista solstrålarna för dagen så satte jag mig i växthuset då jag kom hem från jobbet med mina nyinvesterade tidningar. Där passade jag även på att lacka om mina naglar som är betydligt längre än vad mina lärare på min hudterapeututbildning hade godkänt och även längre än vad som är ok om man vill lura någon att man är flitig och rensar en massa ogräs i sin trädgård exempelvis. 

Men så här är det faktiskt: På hösten finns det tid till att bara sitta och njuta. Minutrarna är få då det kommer till dagsljus så man får passa på. 

Något annat man mår bra av är FÄRG. Alla mår bättre med korallrosa naglar och färgsprakande blommor på bordet. Jag är helt säker på det.

Det var inte bara annonsen i tidningen jag läste som påminde mig om att det snart är oktober. Det blev även snabbt kallt i växthuset idag. Så istället för att sätta på värmefläkten så valde jag att gå inomhus och tända en massa levande ljus istället. Det är också mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s