Lite väl starkt eller?!

Nu har offerten på poolen anlänt…

Jag var beredd på en rätt hög summa. Men helt ärligt… Jag vet att vi kommer att behöva sätta ett *2 på sista raden. Varför? Jo för att det är där vi kommer att landa. Detta är bara ett pris på pool-materialet. Vi kommer sen att antingen behöva montera upp allt själva (eller köpa den tjänsten också som i det här fallet kostar 590 spänn i timmen = inget konstigt med det + resekostnader = inget konstigt med det heller), ta hit en grävare för att fixa hålet, brandkåren för att fixa vattnet och lägga en sjuhelsicke pengar (såklart) på växter och insynsskydd. Vi har ju inget på framsidan alls idag förutom vår häck på ca.70 CM. 

Men men. I slutändan så kommer jag nog fram till samma siffra som jag gissade på från början. Så nu är frågan; ÄR DET VÄRT DET? Och ärligt… jag är beredd att säga JA!

Varför? 

  1. Det är bekvämt med pool. Man slipper köpa ett årskort på ett bad som ligger 900 meter bort som någon knappt använder för att deras säsong är för kort. (Eller jag som är för seg att investera i medlemskapet/kortet i tid)
  2. Det är fint
  3. Du får sjukt bra koll på dina barn och dina barns kompisar. För säga vad man vill, men en pool är en samlingspunkt och ett ställe du vill hänga på (I i det här fallet) Oavsett ålder. Jag vet vad jag pratar om. Sen att alla runt omkring inte uppskattar ett och ett annat poolparty får stå för de tråkmånsarna. 
  4. Det bör höja värdet på huset. Det argumentet känns klent för tillfället då jag i detta nu skulle säga att jag (vi) aldrig kommer att sälja det. 

Summa summarum. Vi bör fortfarande begära in en offert från en annan leverantör också, samt kolla vad det finns för gräv- och monterings möjligheter hos andra aktörer.

Även om detta känns ok så känns det ändå ganska starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s