Tagen på sängen 

Tyvärr så vaknade jag tidigt i morse med en enorm huvudvärk. Jag har det ibland och som tur är så händer det mer sällan nu förtiden, vilket jag är enormt tacksam för. Än så länge så har jag aldrig haft någon värre smärta än migrän (och jag har fött två barn).  

Jag trodde att jag skulle kunna ta mig ut för att vattna i trädgården efter lunch, vilket jag förmodligen hade gjort om jag inte nyst. Men fy tusan. En nysning och jag trodde att skallen skulle spricka. Bokstavligt talat. Pga. det så fick jag hasa mig till sängs igen. Men sen hände nått. Jag fick ett sms av en av mina barndomskompisar. Hon behövde min hjälp. Hjälp att komma ihåg vad vi pratade om för buskar som jag  rekommenderade dem att plantera vid deras stuga på Fårö, som växer snabbt och som ger dem ännu bättre insynsskydd. Främst på sommarhalvåret då campingen bredvid är full av semesterfirare. 

Innan jag hann svara på sms:et så ringde hennes man. Det var ju panik. Jag behövde svara på studs. De skulle till handelsträdgården NU! 

Helt plötsligt så kunde jag fokusera på nått mycket roligare än min huvudvärk och den var för stunden helt bortblåst. 

De behövde mig. Visst blev jag tagen på sängen, men upp ur den kom jag. Där kunde jag inte ligga kvar. Jag var tvungen att gå ut och fotografera hur buskarna ser ut nu på hösten och även förklara att aronian som jag rekommenderade inte bara är snabbväxande utan den är otroligt vacker i färgen och får bär som är otroligt näringsrika också. Det är viktigt att tänka på att inte plantera giftiga bärbuskar då man har nyfikna barn. 

Nu kom vi fram till att inhandling och  planteringen tyvärr måste vänta till våren. För handelsträdgården på Fårö hade inte det vi ville ha på lager. Nu tror ju jag att dom tjänade på det, för jag kommer nog att komma fram till en hel del grejer dom bör/ska/kan planterad på deras underbara tomt fram till dess…

En sak är säker i alla fall. Vänner, familj och trädgård läker smärta snabbare än vanliga värktabletter.

Tack för att ni ringde! 

Vi hann tack å lov med lite mys i växthuset idag igen. Där kortspel stod på agendan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s