På jakt efter en ny ljuskrona 

Jag hann inte till Willab Garden innan stängning i lördags. Så jag fick ta mig en tur dit idag istället. Delvis för att få inspiration till växthuset, men främst för att jag nu är på jakt efter en ny ljuskrona till vårt. Jag tänkte att de bör ha sånna som tål klimatet den ska utsättas för, men ICKET. Vilket givetvis kan bero på att det inte är optimalt med ljuskronor i växthus. Jag får helt enkelt leta vidare. Det är ingen brådska. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s