Jag trodde att jag hade alla argument redan

on

Jo då, jag trodde att jag hade samtliga argument till varför det är bra att jobba hemifrån ibland och givetvis hur det är möjligt ATT kunna göra det med rätt teknik (och jobb såklart, för alla kan inte det även om tekniken är på personen ifrågas sida).

Det jag inte visste var att solen faktiskt lyser på vår baksida på hösten också, men bara fram till kl. 15.30. 

Jag blev helt överlycklig då jag kom hem från mitt kundbesök i Göteborg idag och skulle jobba ett par timmar hemifrån och insåg detta. Solen lyste. Så jag tog en rast på tio minuter, mer än vanligt och helt fantastiskt. Vilken fredag! Helt ljuvligt!


Så mitt kompletterande argument till att arbeta hemifrån är: man hinner får mer solljus, vilket helt klart leder till mer energi. 

Nu är jag redo för helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s