Då inspirationen tryter

on

Så här på hösten så gör jag allt för att suga åt mig så mycket inspiration som möjligt. Hur jag gjorde idag? Jo jag passade på att åka förbi närmsta blom- och växtbutik med sonen min och släppte honom lös i kylrummet. 

Det roligaste med barn är att de inte alls tänker som vuxna. 

Om man tar fram pennor, papper, kritor, målardukar, penslar, akvarellfärger mm och sätter framför en vuxen så får de flesta prestationsångest. Dukar man upp samma smörgåsbord till ett barn så börjar (oftast) kreativiteten flöda. Tro mig jag jag haft flera testgruppen (i form av barnens kompisar) på besök. 

Att släppa ett barn löst i en blomaffär som har ett kylrum fyllt med snittblommor där man själv plockar de blommor man vill ha (och betalar per styck såklart) och så sätter personalen ihop buketten efteråt, kan inte annat än att bli helt fantastiskt. 

För kombon vi fick hem idag hade inte jag plockat ihop själv, men jag älskar buketten. Jag kan inte annat än att bli glad av; rosa, röda, orangea och gula blommor i olika sorter i en och samma bukett. 

Med andra ord: när inspirationen tryter släpp loss ett barn med en färgpalett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s