De tappra är orädda 

on

Jag tycker verkligen att det är fascinerande att det fortfarande knoppar sig på vissa håll i vår trädgård. 

Då jag växte upp i Norrland så hände det att det snöade på min födelsedag (vilket är nästa vecka). Här i södra delarna av landet så verkar det i dagsläget som att jag inte bara lär slippa snö, utan jag kan till och med få se de här tappra att slå ut. Vi får helt enkelt se om de är modiga nog. För då får de som belöning delta i min födelsedagsbukett.


Jag ville dock inte tillbringa mer än fem minuter utomhus utan längtade in till värmen igen för att kura ihop mig i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s