Syltade gröna tomater

on

Jag slängde inte bara bort tomatplantorna igår.

Innan jag slet upp dem ur sina bäddar så plockade jag av tomaterna för att för första gången testa att sylta de gröna. 

Nu blev jag tillsagd av mannen min att jag inte skulle äta dom idag utan att de måste stå minst två dagar och dra till sig… men jag kunde inte låta bli. Jag provsmakade den minsta lilla som jag kunde hitta.

Den var lite besk, men ändå god. Så vi får se om de tar sig till imorgon. 


Receptet stod inte jag för. Lagen var praktiskt nog klar och paketerad i en burk i vår kyl och redo att användas. Precis som hos TV kockarna. Det jag stod för var plockandet och för hopkoket och så småningom kanske även för ätandet. Vi får väl se om det blir en hit eller ej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s