Du kan kalla mig fånig

on

I söndags stoppade jag om vårt citronträd i växthuset. Jag tyckte att idén var rätt bra  och tror fortfarande att det kan klara vintern tack vare min inpackning. Det jag inte räknat med var att det skulle skrämma mig så många gånger så att jag var tvunget att göra nått åt det idag. 

Tyvärr så brukar vår katt bara sova halva nätterna för att sedan väcka mig. Så även inatt. Trött som tusan öppnade jag  altandörren för att släppa ut henne. Jag lyckades lyfta blicken och tittade därmed rakt in i växthuset och blev livrädd för ”spöket” TROTS att sunt förnuft hade sagt åt mig att det var vårt träd. Tyvärr så infann sig inte sunt förnuft just där och då.

Nu var det kanske fullmåne eller om det vad grannarnas lampa som lyste starkt som förstärkte effekten. Rädd blev jag i alla fall. Jag blev å andra sidan precis lika skrämd  i morse då jag tittade ut igen så jag bestämde mig för att jag måste göra något åt problemet. 

Som tur var så lyckades jag snubbla över ett par spetsgardiner på rea på lunchen idag. Men hallå! Dessa kan jag ju hänga upp i växthuset tänkte jag. Jag var åtminstone tvungen att se om det kunde funka.

Så fick det bli. 

Mannen fixade med spännena. Jag knäckte två bambupinnar med min stövel i rätt längd och snurrade upp gardinerna. 

Det blev rätt bra faktiskt, men om det döljer mitt ”spöke” helt?! Nja. Inte då lampan är tänd i alla fall. Så vi får se om jag blir lika rädd i natt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s