Så mycket bättre när vi är tillsammans

on

Åh vad jag längtar hem! 

Nu var vi där igen. Vad är nu hem?

My Hometown är trots allt densamma som The Wannadies sjöng om på nittio talet och visst är det så att vi kommer snart. 

Pga att det varit extremt kallt idag och för att frysen behövde avfrostas så har jag mestadels hållit mig inomhus. 

Jag passade på att ringa min mormor för att tacka för födelsedagspresenterna  och då smög ”den” på mig… Hemlängtan! Min underbara mormor. ATT vi ska umgås om två veckor. Vi (jag) bestämde att jag skulle hämta upp henne kl. 11.00 på torsdagen (ja mamma jag måste låna din bil) för att köra ”hem” och bjuda på lunch och häng. Det kommer definitivt bli ett och ett annat Fia med knuff parti som ska spelas också. Oj vad jag ska vinna! Eller..


Nu har jag inte planerat resan per minut….. men jag tänkte svänga förbi en av mina äldsta barndomskompisar innan. Klart vi hinner med en frukostdate om du är hemma Carin (om inte, så är lördagen spikad i alla fall!) trädgården måste inventeras och vi kan behöva planera vart ert orangerie ska placeras och hur stor poolen bör bara;)

Synd bara (som vanligt, för det är alltid nån som inte är med -det skulle i och för sig bli sjukt trångt om alla var med hela tiden) att brorsan inte är uppe samtidigt. Vi ses däremot en annan helg vilket jag också ser fram emot!


Passande nog har #såmycketbättre premiär på #tv4 alldeles strax.

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Så underbara bilder Liza.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s