Vår tur nästa?

on

Idag kontaktade ”poolkillen” mig. Vi bestämde att han och grävaren skulle komma och titta på vår tomt i morgon för att se var poolen bör placeras och även för att kunna ge en skarp offert. Den första gillade jag inte till 100%. Jag vill veta exakt vad det kommer att kosta och få en tidsplan på bygget. 

Det jag dock missade lite i planeringen var att jag ska lämna en kompis på flyget strax efter sex i morgon bitti, ta emot poolkillen kl. 9.30, grävaren 20 minuter senare (för han kunde minsann inte missa sin nio fika – fast pris är alltså ett måste) och infinna mig hos frisören en timme efter det OCH givetvis hinna jobba mellan alltihop och även efteråt. 

Jag tackar för det nya arbetslivet och att jag har möjlighet att utföra mitt jobb varifrån som helst bara jag har internetuppkoppling. 

Bilderna är från i somras hemmifrån mamma. 
Vår tur nästa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s