Värt att passa på

on

Det är väldigt mörkt här hemma hos oss så när jag ändå skulle släpa ut resväskorna till förrådet så var det lika bra att passa på att plocka med ljusslingan påvägen ut. 

Eller rättare sagt; Som av en ren reflex så ryckte jag den till mig då den låg där ovanpå en av jullådorna och talade till mig ”Ta med mig ut det är dags nu!” Sa den och jag tyckte att den hade helt rätt. Klart den skulle hängas upp idag. För vi har inte en trädgård fylld med snö som lyser upp så man får göra det som krävs helt enkelt.

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Blir väl bra att lysa upp med då ni vant er vid såna snömängder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s