Om jag längtar efter att julpynta…

on

O ja!!!

Jag älskar julen!

Det kliar så mycket i mina fingrar nu, men jag säger till mig själv att det är för tidigt. Alldeles för tidigt. 

Det är dock inte för tidigt att planera. Jag behöver bland annat ta ställning till vilken färg julblommorna ska gå i i år. Rött eller vitt?

Julgranskulorna… Röda, vita, guld eller silver?

Jag hade lite för brottom idag då jag svängde inom blomsteraffären och tur var kanske det. Det hade helt klart kunnat bli en dyr affär för de hade fyllt på med granar och enar i alla dess storlekar. Jag fick därför beslutsångest och hann därmed inte shoppa på just den avdelningen. En blombukett till vår fantastiska granne som tack för hjälpen med kissen blev det + en och en annan blomkvist till oss också för jag kan ju bara inte låta bli!

Inspiration
Så här glad kommer jag bli när jag får julpynta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s