Nu blir det snart mer action

Idag välte ena enen på farstukvisten…

Nån mer action än så har det inte varit på den här tomten idag.

Årets 1000 bitars pussel är lagt och jag måste sysselsätta mig med nått annat, vilket inte lär bli nått större problem nu när det snart är juletider. 

Jag tänkte att vi skulle åka till Wapnögårds julmarknad i helgen. Inte för att åka kokarusellen nedan. Det är inte riktigt min typ av karusell jag gillar mer bergochdalbanor. Utan för att dricka varm choklad, strosa med familjen, lämna önskelistan till jultomten och köpa Wapnöglögg. För den glöggen är tammetusan den godaste glögg jag någonsin druckigt. Med smak av honung. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s