Ett pissljummet bad och varm glögg

Jag var så frusen innan så jag tänkte att det var läge att spola upp ett varmt bad. Det jag däremot inte kom att tänka på var att dottern precis duschat. Tyvärr så har hon en tendens att typ aldrig stänga av kranen…

Vad det innebar för mig var att jag glad i hågen skulle krypa ner i mitt skumbad men då kroppen precis kommit ner under vattenytan så tog varmvattnet slut. 

Slut!!! Inte ok!

Jag skulle ju värma upp mig och nu blev jag i princip nedkyld istället. Jo jo grannar  visst funderade jag en stund på att ringa er och be er sätta på bastun, men bestämde mig för att kliva upp en kort stund senare och istället tända en massa värmeljus och sjuda upp en kastrull med glögg.

För det är inte mycket som värmer snabbare än det. 

Nu känns det bra igen och jag är tokvarm. Precis som jag gillar. 

Om jag vistats utomhus idag? Inte mer än sammanlagt fem minuter. Det är tur att trädgården sköter sig så bra alldeles själv såhär års.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s