Men oj vad okristligt av mig!

Nu blev detta kanske lite knasigt och framförallt otroligt okristligt, men jag kunde (som vanligt) inte låta bli. Precis som i trädgården så fixar jag en del i taget även inomhus. Detta idag efter en helt underbar överraskning i form av en spontanmiddag hos grannarna…

Tja spontan för mig i alla fall. Jag hade bara tänkt att gå över och kolla läget medans kycklingen gräddades i ugnen. Samtidigt så hade grannarna däremot börjat duka fram en mindre spontan dvs. väldigt vällagad vegetarisk buffé som de lagt ner sin själ i de tre senaste dagarna. Precis lagom till att jag snubblade in över tröskeln. 
Men gisses vilken tijming. Istället för att vänta på att vår middag skulle bli klar så fick jag sätta mig till dukat bort. Vilken vardagslyx!!!

Tack vare det så kliade det lite i mina fixar-fingrar då jag kom hem. Så nu är julgardinerna uppsatta i gästrummet, julkuddarna på plats och den första adventsljusstaken tänd. 

Ok det är inte rätt jag vet det och framförallt väldigt okristligt av mig, men ibland så kan jag liksom bara inte låta bli. 

Så jag får väl säga… Tack och förlåt!

Tack för maten kära grannar och förlåt till de som inte tycker att det är ok att tända adventsljusstaken innan kl.18.00 på söndag. För visst får man inte det?!

Mysungar!

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Här är det också tänt så då är vi också okristliga!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s