Förberedelserna är bland det bästa med julen

Jag gillar verkligen att förbereda inför jul och brukar fixa och trixa en hel del så jag är tacksam för att man alltid har minst fyra veckor på sig + ett par veckor i november som går åt till inspirationssökande och planering. 

Det handlar inte bara om att planera och shoppa utan det ska gömmas undan grejer och fixas med saker också. 

Utmaningen kan bli att jag inte kommer ihåg vart jag gömt allt så det blir väl för våra barn som för mig en sommardag då jag var liten….  Mamma hittade ett armband hon gömt i tvättstugan som jag skulle fått i julklapp så det fick bli en sommarpresent istället. 

Årets julklapp från min mamma kan bara förvaras på ett ställe. Så den hittar jag i alla fall… i frysen! För det är där havets guld ska förvaras;)

Det enda jag faktiskt ALDRIG brukar förbereda/baka är lussekatter, men jag insåg idag att jag redan har en… men hon är inte ätbar.


Så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s