Frukost

Den här dagen har gått så fort. Det blir så när julfirande med jobbet står på agendan 17.30 och man slutar 17. Det innebär att jag knappt sett min familj idag förutom i morse vid frukosten så jag längtar redan till nästa frukost. Dvs i morgon bitti. Tjohoo! Äntligen helg!

För den uppmärksamme kan jag tala om att det är min hemmagjorda aroniasylt som skymtas på gröten. Jag har verkligen van mig vid den nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s