Planering på hög nivå

on

Med tanke på att jag alltid har så brottom att få julstämning här hemma så innebär det att amaryllisarna börjar på att blomma över. 

Jag hade bestämt mig för vita blommor i år, men nu när julen börjar närmar sig så vill jag ha mer rött.

Tur i oturen så tappade våra vita orkidéer sina blommor igår (inte alla men tillräckligt många) vilket såklart innebär att tomrummet måste fyllas på studs. Tur i turen så fanns det plötsligt plats för två röda julstjärnor i köksfönstret. Bara sådär. 

Om man behandlar dem väl så kan de leva länge och blomma ett bra tag. Mitt problem är att jag knappt tål att se dem efter julafton vilket gjort att jag dragit mig för att köpa några i år. Jag vet att det är jättetaskigt, men jag vill helst kasta ut dem samtidigt som julgranen. Så nu är det planering på hög nivå som gäller. De måste ”råka” vissna precis lagom tills vi ska åka utomlands och visst blev vi påminda om att vi ska resa inom kort då Taxfree katalogen damp ner i brevlådan. Tjohoo! Värme här kommer vi!

Tur att kisse är helt ovetandes om detta. Ja blommorna bryr hon sig inte om det minsta. Däremot så gillar hon inte att vara ensam hemma och passa huset, trädgården och grannarnas hund. Eller om det nu blir tvärtom. Skulle tro det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s