Eldningsförbud

on

Jag har fått eldningsförbud. I alla fall då det kommer till vanliga höga ljus. Blockljusen kan jag ge mig på en annan dag. Så den nivån jag är på just nu är värmeljusnivån. Om man undrar vad det beror på så är det så illa så att jag glömde släcka ljusen som jag tänt i morse. Vilket inte är ok. Nu gick det tack å lov bra, men adventsljusstaken tänder jag inte igen. 

Nått som däremot känns roligt är att jag hade vägarna förbi en blomsterbutik idag som har självplock på snittblommor. Jag älskart. Jag skulle vilja ha ett eget sånt kylrum här hemma. 

Men vår katt har tyvärr en förkärlek till blomvatten så nu har jag verkligen fyllt vaserna med blommor så att hon inte ska få ner nosen. Det räcker att hon förstör våra julrosor som är inbäddade i kastanjer som hon tycker är vansinnigt kul att ”tassa” ut från krukan och ner på golvet. Att hon trampar rakt ner i arrangemanget bryr hon sig inte det minsta om när hon leker.

Men gisses! Kisse var inte långt ifrån värmeljusen med svansen nyss då hon skulle kolla in den nya buketten. Suck! Jag kan kanske inte ha värmeljus heller. 

Det är i alla fall fint här hemma. Lagom till i morgon då vi får gäster och fler kommer på lördag. Snart helg och den har bara ett tema: kalas!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s