Nu nalkas jul

Jag har faktiskt passat på att slå in julklappar ikväll, så nu är det kanske dags att fundera på vad jag själv ska köpa till familjemedlemmarna. Jag har inte kommit så långt än vilket lär innebära att jag får panik nästa vecka då verkligen allt ska hinnas med och då menar jag allt. Konstigt för jag vet att det finns ett liv efter julafton också. 

Så jag tänker att det bästa är att jag tar det lugnt och om jag inte hittar några klappar så kan jag alltid antingen skylla på att barnen inte varit snälla (inte alls sant så det kommer att genomskådas) alternativt att vi faktiskt ska åka utomlands snart. Säg inget till kisse!

Det viktigaste är att få vara tillsammans, umgås och ha hälsan i behåll. Så vi satsar på det säkra. Vi köper nog trots allt julklappar som kompensation i år.. skoja bara. Vi ska verkligen bara umgås!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s