Dan före dan före doppare dan

Idag fick vi (hela familjen) äran att delta på dotterns tennisavslutning. 

Jag är ingen tennisspelare, men det bjöds inte bara på det utan på pingis, innebandy och fika också. 

De sistnämnda sporterna är något som jag behärskar betydligt bättre. Jag är dock inget proffs, men tävlingsmänniska är jag.

Så jag kunde liksom inte låta bli att spela trots att jag var helt felklädda. Jag hann helt enkelt inte byta om efter jobbet då jag bara hade fem minuter på hemmaplan och de ägnade jag åt att slänga i mig middan och prata så lite som möjligt. 

Men strunt samma om klänningen var lite för kort och mina fleecestrumpbyxor lite för varma och hala för att spela innebandy. Sjukt kul var det i alla fall. Självklart körde vi killarna mot tjejerna och det var rätt jämt fram tills vi var tre tjejer mot tio killar. Då stod det faktiskt bara 2-1 till killarna. Så de så.

Inga konstigheter… Bara lite syskonkärlek.

Tur för mig så hann vi svänga inom blomsterbutiken på vägen till tennisen så att jag kunde inhandla en krispig röd rosbukett som nu pryder vårt vardagsrumsbord.

Nu ska vi bara njuta av att det är dan före dan före doppare dan och äta godiset som jag fick av jobbet i julklapp (supergott från Lakritsfabriken i Ramlösa), titta på TV (Diggiloo – för att minnas sommaren), umgås (med dottern för killarna plöjer alla Star Wars filmer för tillfället) och tänka på de som vi tyvärr inte kan fira jul med, men som finns i våra hjärtan. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s