Bokmalar och korthajar

on

Idag har vi intagit olika djurs skepnader. Vi har både varit bokmalar och korthajar. 

Det som både förvånade mig och som även gjorde mig glad var när dottern i förrgår satt och läste en bok i en av gungorna i baren vid havet och en kvinna från England började prata med mig. Det hon ville säga var att hon verkligen tyckte om att se vår dotter läsa en riktig bok istället för att sitta med ansiktet ner i en iPhone. 

Jag håller med utan att egentligen veta varför. Det finns väldigt mycket bra att göra, lära sig och läsa i en iPhone eller iPad men det är nog vetskapen om att det är en bok ett barn läser som gör en glad. Det bör helt enkelt vara nått pedagogiskt som barnet sysslar med och i de flesta fall så är det ju det. 

Vi har inte bara plöjt ett par hundra sidor tillsammans utan vi har spelat kort också. Gisses vad jag fått stryk och jag var tvungen att få dispans och tjura i fem minuter på semestern. Det är inte kul att förlora i kortspel som i princip bara går ut på tur och just dessa turkortspel gör mig på liiiite sämre humör då jag (nästan) alltid har otur med sista kortet. 

Jag passade på att ha lite kul under mina tjurminutrar
Lååååång lässtund med barnen

Så mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s