Världsmästerskap

Helt otroligt! För  X antal år sedan hade jag aldrig trott på det. Jag kämpade i ungefär ett år innan jag klarade patiensen ”idioten”. Varför någon döpte den till det kan man ju räkna ut. Idag har två av mina familjemedlemmar klarat den och hade jag inte sett det med egna ögon så hade jag nog inte trott det. 

En annna sak jag fått lära mig under semestern är vad en klassiker är. Det är visst detta… 

Fast med lite mer fladdrande kinder. Det är väldigt svårt att hålla sig för skratt. Testa själv om du inte tror mig! Nu laddar vi inför morgondagens utflykt och undrar om vi kommer sakna den här  vyn under tiden vi är iväg. Jag gissar inte. Hur lyxigt är inte det?! Tjohooo!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s