En riktig klassiker 

on

Jag blir rätt stressad när det bara är två dagar kvar på semestern och visst är det då man begår misstag. Mitt idag var att jag struntade i att smörja in mig med solkräm pga att det var molnigt i morse. Detta trots att både mitt sunda förnuft, min hudterapeututbildning och väderprognosen sa annorlunda. Klart det skulle spricka upp. Jag är för feg för att dela med mig av en bild på mitt tvättbjörnsansikte men jag ska göra mitt bästa för att jämna ut färgen under morgondagen. 

Visst kom jag på att smörja in mig, men för sent. 

I övrigt så har vi paniksnorklat, åkt gummibåt, läst böcker, spelat spel, umgåtts, fått vänner mm mm. Jodå den här dagen kändes som att den bara var 3 h lång.

Hej kompis!
Slapparläge
Utsikt från strandrestaurangen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s