Vad har vi lärt oss idag?

on

Matte, svenska, engelska, geografi, bililogi, religon (från min brors synvinkel 😉 och en massa mer. Det är faktiskt rätt lärorikt att vara på resande fot. 

Vad barnen lärt sig mest idag lär vara.. hur man prutar!

Jag hade väl typ sagt nej till att åka mer gummibåt bakom motorbåten, men om de själva kunde pruta ner priset (engelskalektion och förhandlingsteknik) så skulle jag glädjeligen både betala och åka med. 

Dottern knuffade fram sonen som fick förhandla och förhandlingen blev tuff. 

Han sa ”how much for three persons?!” (Ordinarie pris är 500) Och killen sa ”300” vår son sa då ”250!!” Killen sa ” I can not go so low but for 300 I can drive U longer! Vår grabb sa då; ” 250…. or nothing!!!” 

Jag tror jag höll på skratta ihjäl mig när jag hörde hur de förhandlat. 

Jag gav barnen beröm och high five, killen 1000 för åkturen (som var extra lång), barnen ett minne för livet och mannen slapp följa med. OBS vi pratar inte svenska kronor och JA jag vet att jag betalade mer än vad vi förhandlat till oss!

OJ vad jag kommer minnas den här semestern. Den har verkligen varit helt fantastisk och jag kan varmt rekommendera samtliga att åka till Mauritsius!

Jag kommer att sakna….

Detta:Eller asch… de här minerna kan vi göra hemma också!

Detta;Och detta; 

Nu är det dags att sova och packa ihop. 

Nu kommer vi verkligheten!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s