Eucalyptus 

on

Jag blev precis rätt sugen på att testa mig på en Eucalyptusplanta till våren. Jag köpte ett par kvistar i förrgår och de är fantastiskt vackra. Därav så började jag googla på just Eucalyptus och hittade med förtjusning en art som heter ”snöeucalyptus” som anses vara den härdigaste av alla arter och klarar -20°C eller lägre. 

Nu borde vi även klara av andra också tack vare att vi bor i zon 1, men detta låter som en bra nybörjar sort. 

I övrigt så är jag lite ledsen att vi missade att sätta vårlökarna i höstas så jag håller verkligen tummarna på att det kikar upp nån rackare ändå om några veckor. 


Än så länge så får jag njuta av de jag köpt i butik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s