Pärlhyacinter – bland de första vårtecknen 

on

Ibland måste man hjälpa till lite och skaffa vårkänslor för välmåendets skull innan naturen själv kommit så långt. 

Ett tips för att kunna göra det är att sätta pärlhyacinter i en kruka eller en grupp (eller varför inte både och som jag gjort) och låta de första slå ut inomhus. När de blommar över så är det bara att gräva ner dem i en rabatt utomhus så att de tittar fram igen nästa vår. 

Nu grävde vi så mycket i vårt trädgårdsland förra året pga att vi gjorde det dubbelt så stort, så jag är inte helt 100 på att våra lökar klarat sig, så jag får hjälpa till utomhus också och igår så startade jag med två vita krokusar. 

Äggen är tomma, men de påminner mig om att jag fortfarande är lite sugen på att ha höns i trädgården. Dock bara under sommarmånaderna. Så det funkar bara om nån vill låna ut några till mig. Blink blink Jennie;)

En kommentar Lägg till

  1. Jennie skriver:

    Blinkningen uppfattad 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s