Motivationshöjare

on

Jag hann verkligen inte allt jag behövde hinna med på jobbet idag. Det vår så pass illa så att jag och kollegan som kostat på oss varsin semla på lunchen, glömde bort att äta upp dem på eftermiddan som vi hade tänkt.

Men eftersom att semmelsuget inte försvinner förrän man fått äta en, så passade jag på att svänga förbi ett café för att inhandla.. Inte EN utan FYRA semlor, när jag skjutsade dottern till träningen. 

För om man ska jobba kväll måste man få sig en motivationshöjare och det är precis vad årets första semla är. 


Det gjorde inte saken tråkigare att titta på den här fantastiska blombuketten som ”vi” fått av min mamma, man och mormor😊 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s