Laddad och kanske lite övertänd!

Hur man laddar upp inför Mello premiären?

Det gör man (jag i alla fall) genom att;

 • Dammsuga hela huset
 • Skura alla golv
 • Storstäda badrummet
 • Vika tvätt
 • Tvätta
 • Åka på en tripp till Ullared med samtliga familjemedlemmar + en kompis tilll sonen (japp mannen följde med! Jag lockade med öl;) 
 • Och att grilla!


Om jag är nöjd med shoppingen? Jajamän!! Nöjd med mellon? Inte hittills, förutom att jag måste heja på David Lindgren som är uppväxt nästgårds och han är ju inte ens med i den riktiga tävlingen ”bara” som programledare. 

Om jag är stolt? Japp. Vi har trots allt gått på samma skola 🙂

4 kommentarer Lägg till

 1. Jennie skriver:

  Omg, hur hinner du?! 💕💕

  Gilla

  1. flitigaliza skriver:

   Lätt Jennie! Jag har bara ett djur, du har ungefär 99 fler än jag. Vårt hus är på 155 kvm ert är på över 300!!! Då hinner man med allt OM mannen grillar när man kommer hem från shoppingrundan. Det enda jag behövde göra då var att; packa upp allt vi handlat, fota, dricka vin och duka;)

   Gilla

 2. Märith simon skriver:

  Hejar på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s