Vi firar alla hjärtans dag på söndag istället – så det så!

Nu försöker vi se på saker och ting från den ljusa sidan.

Vi är nog tack och lov mer positivt lagda än negativa i den här familjen, men ibland så undrar man om nån vill jävlas med en.

Vi hade en plan för den här veckan. Den var liksom så mycket under kontroll som vi kunde ha den. Dvs inte under vår kontroll men ändå…

Lite dagsutflykter på tu man hand och få umgås extra mycket mannen och jag. Bara vi två. Så romantiskt det kan bli på alla hjärtans dag under omständigheterna och våra förutsättningar. Men vi sa det idag… det man aldrig ska säga; att det kändes som att det gick lite för bra och visst gjorde det!

Då dottern skulle skjutsas till sin tennisträning så passade jag och sonen på att handla gosaker till vår mysmiddag; kräftor, räkor, 1,5 liters Pommac, gelehjärtan, choklad, tyghhärtan att strö på bordet och tulpaner. Vad kunde gå snett?

Inte mycket… men tillräckligt!

Sonen kräktes rakt ut i bilen när vi var ett kvarter från hemmet. Inte en gång utan tre!!! Pga att jag har en sån där häftigt ny bil så låser den bildörrarna när den är igång. Fråga mig inte varför. Jag tycker att det är en jättedålig idé, men men. Det innebar i alla fall att när jag förstått vad som hänt så stannade jag bilen, la i bromsen, på med varningsblinkersen och flög (fullkomligt) ur bilen. Kutade (för dom som inte är från Norrland så betyder det att man springer hur fort som helst) runt den för att hjälpa honom. Bara för att komma fram till att jag inte kunde öppna dörr j-en utifrån. Kuta tillbaka, slängde mig över knappen; lås-upp-dörrarna. Runt igen…

Vid det laget hade dottern lämnat bilen och börja springa hem istället.

Visst lyckades vi efter mycket om och men att äta kräftorna och räkorna (inte alla familjemedlemmar såklart). Om det  var gott? Ja. Om vi njöt? Nej. Resten sparar vi till på söndag. För på söndag har vi i alla fall tänkt att fira alla hjärtans dag. En dag man bör fira varje dag! 

Till mamma, svärmor och Carin; var inte rädda eller oroliga. Vi har redan en backup plan. Det är bra att inte BARA vara positivt lagd. Det är bra att vara praktiskt lagd också!😘❤Vårat praktfulla äppelträd i solnedgången. Snart är allt under kontroll igen och äppelträdet blommar. 

Just nu ser jag fram emot det!

Dvs att fira alla hjärtans dag alla dagar!

3 kommentarer Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Löser sig allt idag???

    Gilla

  2. louisedock skriver:

    Åhhh stackare. Hoppas ni alla mår bra nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s