Liza lite på tvären

Ibland så måste man bara ha Pippi som förebild.. hur gammal man än är! För även om hon är en påhittad karaktär så bör man nog tänka lite mer som henne.


Jag tänkte plantera ut våra viltlökar i morgon. För dessa har uppenbarligen fått mysa till sig liiite för länge i vårt kylskåp.


Nu är jag kanske lite på tvären, för jag har läst att man med fördel ska odla vitlök på hösten och om man ska odla dem på våren så är det april som gäller. Vad är det för fel på februari tänker jag. Man ska dessutom helst köpa lökarna i en växtbutik, men men. Jag säger som Pippi: ”Det har jag aldrig provat förr så det klarar jag helt säkert!”

Vi får väl se vem som har rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s