Var tog kreativiteten vägen?

Ibland (jämt/hela tiden) så behöver jag bli inspirerad och det blev jag precis när jag såg ett nytt program på TV ”Superskaparna”.

Jag måste erkänna att jag längtar tillbaka till när jag hade träslöjd på mellanstadiet och kreativiteten kunde spinna loss.

Vid ett tillfälle så plockade jag ihop en massa träbitar, sågspån, tog fram lim och målarfärg och satte fart. Ett foto på konstverket har jag tyvärr inte, men jag har det i huvudet och inser att jag måste skapa något… Det är så befriande och så här under lågsäsong (i trädgården) så blir det ännu viktigare. För jag blir lite tokig annars. 

Eller tänk om jag skulle kunna få gå in i förrådet på min gamla konstskola och plocka på mig alla de material och färger jag önskar. Precis som jag kunde göra under den perioden eller bara helt enkelt ha en egen panduro affär här hemma…

Är det för mycket begärt? Nej det tycker inte jag. Det skulle ju vara helt fantastiskt! 

Ett kylrum med snittblommor kan jag göra plats för också. 

Vart tog kreativiteten vägen? Hmmmm… 

Jag får nog ta och skärpa till mig och börja skapa igen.

Mer färg och form åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s