Det är dags att vakna nu!

Nu är det bara två dagar kvar tills det är officiellt…

1 mars = VÅR! 

Tack vare att det går mot ljusare tider så såg jag faktiskt nånting när jag kom hem idag och därför så passade jag på att inspektera vårt trädgårdsland. 

Egentligen för att kolla hur vitlöken mådde efter snöfallet i fredags. Den har töat fram igen så det blir nog bra, men det var inte bara det som var grönt i lådorna. Jordgubbbsplantorna börjar synas under de vissna löven. 

Nu har jag i och för sig bestämt mig för att byta ut dem i år till förhoppningsvis  en godare och trevligare sort. Den vi har är en såndär rackare som sprider sig som ogräs och det var precis så jag fick tag på våra plantor. De hade vandrat genom häcken från grannens land och det blir dessutom ganska små gubbar av den. 

Så i år tänker jag alltså satsa på stora, saftiga, röda, goda jordgubbar. Men än så länge så får de här plantorna vi har gärna sprida vår- och sommarstämning. Inte mig emot. 


För visst blir man glad av detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s