Jag hade tänkt att lägga mig

on

Så fort filmen jag såg var slut och alla i familjen gått och lagt sig så passade kisse på att komma fram från sin gömma (det hon tror är sitt eget rum med en 1,60 säng som vi andra kallar gästrum) och tyckte att det var dags att bli klappad och gullad med. Intressant det där. Hon hade ju kunnat komma fram under de två timmarna som jag ville ha en kurrande värmedyna i knäet. 

Nu är det hon som bestämmer i den här familjen (tror hon och sen så är jag faktiskt lite rädd för henne också) så hon fick som hon ville. 

Jag vet att jag kommer loss snart. För hon har ett minne som en guldfisk och ska snart gå å äta igen.


Tur för mig för då kan jag äntligen gå å lägga mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s