Jamen just det 

on

Det är bra att ha en blogg. Särskilt med tanke på att det annars är svårt att komma ihåg när man odlade vad förra året och när vi flyttade ut plantorna till växthuset. Det vet jag nu. 

Förra året kom jag på att jag skulle köpa färdiga plantor och inte så själv, men när vi närmade oss mitten på april och jag insåg att jag skulle missa Wapnös vårmarknad så sådde jag till slut både tomat- och gurkplantor. Den 17 april! Det var alldeles för sent så i år blir det tidigare, men inte så tidigt som första året vi hade växthus. För då planterade vi ut rubbet den 1 april för att växterna var så stora. 

Nu gick det bra, men jag inser att snart så får jag jorda ner köksbordet och så lite godsaker. För det börjar faktiskt närma sig odlingssäsong 2017!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s