Vems öra?

Man kan glömma ett par saker från ett år till ett annat. Tex så hade jag lovat mig själv att inte strö ut blomfrön vind för våg i blommavdelningen i trädgårdslandet. Om jag lyssnade på mig själv? Nej!

Varför? För de såg så fina ut på förpackningen och jag hade lite fröer över efter det att jag sått dem i två lådor vid växthuset. Det kändes så rätt för stunden och kommer att kännas så fel då jag inte vet vad som är blommor och vad som är ogräs när de växer upp. I år igen!!!

En annan sak som vi rört ihop från ett år till ett annat är vems blad som ska vara lika stora som musöron när rosorna ska klippas. Inte är det rosornas i alla fall för de uppfyller kravet. Det är ju björkarnas…

Hur som helst så är de klippta nu. Fina blev de. Vi snyggade till dem ännu tidigare förra året och det gick bra. 

Gräsmattan har fått sig lite eko-behandling, nån specialare som mannen investerade i som man kan strö ut oavsett om det ska bli regn eller ej. Jag håller tummarna på att det främjar gräset och skrämmer iväg mossan. 

Buskarna och häcken är gödslade, samt att tre av fyra lådor är upptagna i landet nu. Vitlöken får samsas med koriander. Dill med palsternacka och sommarmorötterna fick en egen. 

Nu ska jag bara investera i en påse med blandade betor för de växte så bra och blev så goda förra året. Särskilt de vita betorna.

Dagen till ära så fick jag mig en ny spade. 

Nu får landet vila till nästa helg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s