Korvgrillning och roddtur – bra avslutning på påsklovet!

Sista dagen på påsklovet firade vi med en utflykt till Småland. 

På agendan stod korvgrillning, ”sjö”sätta roddbåten och ta den på en tur runt ön. Mata ankorna, elda lite extra för att få upp värmen och rensa svärmors rabatter från blommor hon ville bli av med och dela med sig av. 

Jag tyckte att det såg lite mycket ut och visst blev det det. 

Kallt som tusan var det ute när vi kom hem så jag satte ner alla blommor så fort jag bara kunde. När orken och idéerna (var jag skulle placera dem) tog slut så satte jag de sista rakt upp och ner i en av lådorna vid växthuset som jag sparat till solrosorna som är på tillväxt inomhus. Hyffsat slarvigt. 

Dessa kommer jag definitivt att plantera om, men jag måste investera i ett par säckar med kogödsel först. 

Härlig avslutning på ett mysigt lov!

En kommentar Lägg till

  1. Märith simon skriver:

    Fina bilder och såå kul att ni kom en runda. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s