Om jag blundar och lutar mig tillbaka…

on

Så kan jag trots kylan se palmerna i Mauritsius framför mig. 

Jag hade gärna lagt mig i den där solstolen igen, om så bara för fem minuter. 

Var är värmen nånstans? 

Jag hämtade sonen från träningen tidigare ikväll och var tvungen att vänta utomhus lite längre än önskat. Resultatet: köldeksem på händerna och en kebabrulle som fick ätas ljummen. Inte av mig. Jag kröp ner under täcket i soffan för att värma upp mig, drömma mig bort och se film. 

Det är mysigt det med. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s