Det mest frustrerande må vara när det inte fungerar som man vill

on

Vissa saker tär på mitt tålamod.

Det ena är när man förklarar något för någon (vuxen) på ett otroligt pedagogiskt, enkelt och logiskt sätt och denne inte förstår. 

Det man måste tänka på då är Nalle Puhs citat: 

Om en person som du talar med inte tycks lyssna (eller förstå), var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. 

Det andra är när tekniken är emot en. Jag har sedan vår semester på Mauritsius tänkt skapa en fotobok och framkalla den. Att framkalla pappersfoton efter vår förra semester var inga problem så jag tänkte… varför skulle det vara det denna gången? 

Det fick jag äta upp. På nått märkligt sätt så går bilderna upp i rök då jag laddat upp dem på min dator eller i själva verket går det garanterat bara upp i molnet. Mitt problem är att jag inte hittar dem igen, men nu (efter på tok för många försök och nerlagda timmar) har jag äntligen skapat och beställt ett semesteralbum… nu ska jag bara framkalla resten av bilderna (gör jag en annan dag). Jag älskar att bläddra i album så jag ser verkligen fram emot leverans även om jag har varenda bild på min hornhinna.

Nått annat kul är att våra träd börjar slå ut. Helt fantastiskt vackra.


Och så har även den här blomman tittat fram. Att vi är efter i år jämfört med föregående. 

Fin är hon i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s