Badabam badabom!

on

Jaha. Då var allt grönt förutom vår björk.. men visst har den fått musöron. 

Jag hade faktiskt missat att det blivit såhär varmt. På riktigt! När jag hoppade ur bilen efter jobb fick jag nästan en liten chock (positiv sådan), känslan var densamma som när man åker till ett varmt land och hoppar ur planet och värmen slår emot en.

Ok, jag sa känslan…. inte att det var lika varmt. 

När jag hämtade dottern från träningen så passerade termometern i bilen nittonstrecket. Jag säger: ÄNTLIGEN!!!

Vad händer då när temperaturen stiger? Jo, potatisen gror, allt gror. Träden slår ut och blir gröna på två dagar. Tomatplantorna slokar om man missar att vattna dem innan man åker till jobbet…. Jag har därför haft ”kurs” med barnen hur en ledsen tomatplanta ser ut. De har nog förstått det nu, men om de bryr sig lika mycket som jag gör eller om de kommer att titta till dem återstår att se. 

Potatis
Koriander
Pioner

Synd bara att ögonen kliar och att tröttheten tränger på. Jag får nog allt erkänna att jag åtminstone är lite överkänslig mot pollen eller nått liknande… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s