Lite feeling – därför är det viktigt med semester!

Fredag och första dan på länge (allt är relativt) som det är molnigt. 

Värmen (samma här… hur varmt är varmt? För skönt varmt är det ju inte) är kvar. Vad gör man då? Man köper en flaska rosé, men dricker den inte. Man tänder grillen och drar på lite kyckling. Korkar upp en flaska rött istället. Äter middag med familjen och drömmer sig bort till senaste semestern…

Så började det inte alls…. Utan det började med att mannnen berättade om en kvinna han sett idag som var så otroligt lik kvinnan som syr kläder i ”Superhjältarna”. Dottern som kan allt då det kommer till tecknade filmer (jag tror hon ser i snitt två per dag, varje dag, året runt) kunde så klart svara på frågan som då dök upp.. vad heter hon? Hon heter Edna. Sen kom replik efter replik från filmer som man ska gissa från vilken den härstammar. Sånt som filmnördar gillar. Sånna som vi! 

När jag då sa ”far jag kan inte få upp min kokosnöt” så säger givetvis dottern direkt ”Lejonkungen”, sonen börjar sjunga på låten och sen är semesterminnena ett faktum. Povel Ramel MÅSTE spelas på youtube och vi försöker sjunga med. 

Trots att vi spelade låten 150 ggr då vi var på Mauritsius så kan ingen av oss hela texten. Jag skyller på att den innehåller onormalt många ord. 

Det är dock uppenbarligen viktigt att åka på semester för det räcker med en låt för att vara ”där” igen och det är helt underbart!

Bloggposten från kokosnötsdagen: Far jag kan inte få upp min kokosnöt

Och för den som missade länken till låten: Far jag kan inte få upp min kokosnöt om man vill försöka sjunga med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s